Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

H ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ


Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η ομάδα μας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το φετινό πρωτάθλημα, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς στον εντός έδρας αγώνα, με αντίπαλη την ομάδα της Ξάνθης. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με εντεκάδα ανάγκης σε ένα ακόμα παιχνίδι και η εικόνα που παρουσίασε ήταν όχι ασφαλώς αυτή που έπρεπε, αλλά ικανοποιητική για την πρεμιέρα. Ο Βιερινια με δικό του γκολ στο 6' λεπτό, ήταν αυτός που σφράγισε την νίκη για την ομάδα μας.
Όσον αφορά για την εντεκάδα ανάγκης που αναφέραμε, είναι ο λόγος που η ομάδα δεν έχει άλλες λύσεις στον πάγκο της, αφού μεταγραφές δεν έχουν γίνει που θέλει ο προπονητής και μάλιστα καλώς τις θέλει, άσχετα που δημοσιογραφάκια της πλάκας και για γέλια παρουσιάζουν την ομάδα πλήρης και φτωχότερη από αυτό που πραγματικά είναι. Το έργο βέβαια είναι γνωστό, αφού είναι αυτοί οι ίδιοι που παρουσίασαν κάποτε ως τρομερή μεταγραφή για champions league κάποιον Τυνήσιο που το λέγανε Μπουσαιντη και είναι οι ίδιοι πάλι που πριν λίγο καιρό κάνανε παικταράδες κάποιους, που και αυτοί ούτε χρονιά δεν θα βγάλουν σαν τον προηγούμενο.
Κλείνοντας την πρώτη αναφορά για την φετινή σεζόν να πούμε για τα νέα δεδομένα και τους νέους νόμους που αποφάσισαν υπουργοί και αρμόδιοι της Σούπερ λίγκας. Το μπάχαλο και η αποτυχία, για τους πρώτους, που άφησαν πίσω τους σε ότι υπουργείο και αν ανέλαβαν είναι δεδομένη, όπως και δεδομένη είναι αποτυχία του αθλητισμού που μαζί με τους αρμόδιους, τύπου Πιλαβιου, αποφασίζουν να φτιάξουν το θέαμα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αρχίζοντας το έργο τους από τις φλεγόμενες ατμόσφαιρες μέσα στα γήπεδα ( πάντα όμως αυτές σε επιτρεπτά σημεία ώστε μόνο να ομορφαίνουν έναν αγώνα) με πυρσους και βεγγαλικά, αλλά αφήνοντας πάντα την σαπίλα να υπάρχει σε διαιτησία και παράγοντες, που και αυτό είναι χρόνια δεδομένο. Για αυτούς θα φταίει πάντα ένας πυρσός και όχι ο κλώνος του Φεσόπουλου που σήμερα λέγετε Δημητριάδης και αύριο κάπως αλλιώς. Θα φταίει πάντα το βεγγαλικό και όχι ο Θάνος ή Μάνος ή Πάνος διαιτητής. Τα γράμματα κύριοι που κρατάτε τις τύχες του ελληνικού τσίρκου στα χέρια σας, είναι απλά. Κατα δεύτερον αν θέλετε και αν μπορείτε (εδώ γελάμε) φτιάξτε τους θεσμούς πρώτα και μετά τους φιλάθλους-οπαδούς με τις συμπεριφορές τους και κατα πρώτον παραιτηθείτε γιατί είστε ανίκανοι. Αν διαφωνείτε, δείτε τι σόι πρεμιέρα κάνατε...
[Το παρών κείμενο αποτελεί σχόλιο αγωνιστικής και όχι ανακοίνωση]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου