Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Όπως και πέρσι στην Ευρώπη καλά και στο πρωτάθλημα αδιαφορία


Σε ένα ακόμα παιχνίδι και για ένα ακόμα θεωρητικά εύκολο ματς ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να κάνει μια νίκη που θα έφερνε την ομάδα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αντίθετα μάλιστα έχουμε μείνει πολύ πίσω και ο ρόλος μας στο πρωτάθλημα αρχίζει να φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα είναι δευτερεύον.
Μέτα και την χθεσινή ήττα ντροπής στην Τρίπολη με 1-0 δεν υπάρχουν ούτε συγνώμες, ούτε δικαιολογίες κούρασης και ούτε απουσίες. Διότι μιλάμε για μια ομάδα που παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο και δεν είχε νίκη μέχρι που βρήκε κάτι αδιάφορους παίκτες από την ομάδα μας. Τι να πεις λοιπόν για το χθεσινό παιχνίδι, όταν δεν έχεις ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, όταν δεν υπάρχει πίεση από εμάς με το σκορ να είναι σε βάρος μας και ο όλος τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα να είναι εντελώς ανορθόδοξος ώστε να ανατρέψει το αποτέλεσμα.
Δυστυχώς έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς μέσα στην Τούμπα, αλλά έχουμε χάσει και βαθμούς εκτός έδρας με αντιπάλους σαν το χθεσινό που παλεύουν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Κατά μια εικόνα δεν διαφέρουμε από πέρσι, που στην Ευρώπη παίζαμε καλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα ήμασταν ένα μάτσο χάλια.
Ίσως να επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία με τα έσοδα από τις νίκες στην Ευρώπη να πηγαίνουν κατευθείαν στους λογαριασμούς των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και από εκεί και μετά να μην τους ενδιαφέρει τίποτα και να κοροϊδεύουν στην εγχώρια διοργάνωση. Όμως αυτό δεν συμφέρει κανέναν τους, γιατί ούτε το δικαίωμα έχουν και ούτε τους επέτρεψε κανείς να ξευτελίζουν την ομάδα και στο όλο θέμα αυτό θα πρέπει να πάρει θέση και η απούσα μέχρι στιγμής διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου