Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

ANAKOINΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ

Άφθονο γέλιο για μια ακόμα φορά προκάλεσαν οι φωνούλες και τα γραφικά όπως πάντα γραφόμενα των "οπαδών" του Άρη Θεσσαλονίκης. Τα παιδάκια με τα σπυράκια και το πλατύ σβέρκο, πλέον φαίνεται πως μεγάλωσαν και έβγαλαν γλώσσα μεγαλύτερη από το μπόι τους, πιάνοντας στο στόμα τους το μόνιμο επιβήτορά τους, τον ΠΑΟΚ.

Μετά το σβήσιμο από το χάρτη όλων των εσωτερικών τους εχθρών (λοιπούς συνδέσμους και "ποντίκια" πάσης φύσης), οι λαλίστατοι συμπολίτες χρησιμοποιούν πότε το οπαδικό (γελάει ο κόσμος), πότε το διοικητικό και πότε το δημοσιογραφικό τους προφίλ (αναφερόμαστε στον γνωστό ευτραφή μπλόγκερ-τζούκ μποξ) προκειμένου να σπιλώνουν το μεγαλύτερο κοινωνικό κίνημα της Ελλάδας.

Η αγάπη τους για την προπαγάνδα άλλωστε είναι τόσο μεγάλη όσο το πάθος της Τζούλιας για το σεξ, και έτσι οι νοσταλγοί του Γκέμπελς ακολουθούν τη γνωστή πεπατημένη που τους καθιέρωσε στην ελίτ των πιο σιχαμένων οπαδών του πλανήτη. Μάταια όμως, καθώς η φωνή τους μοιάζει με αυτήν του τρελού του χωριού και ως τέτοια αντιμετωπίζεται από εμάς.

Μόνο ως τέτοια μπορεί να λογιστεί η φωνή αυτών που δεν ντράπηκαν να ρίξουν οι ίδιοι την ομάδα τους στη Β Εθνική για να εξυπηρετήσουν ευκολότερα τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Αυτών που στόχο ζωής έχουν να κερδίζουν τον ΠΑΟΚ, και να τραβούν με κάθε ευκαιρία την προσοχή ώστε να συγκρίνουν την ομαδούλα τους με τη δική μας και τους καρπαζοεισπράκτορες φιλάθλους τους με τους οπαδούς μας.

Αυτών που επί χρόνια απαξίωναν τα πάντα στον ίδιο τους το σύλλογο, βάσει μελετημένου σχεδίου, και τώρα που ανέλαβαν αυτοί την εξουσία κατάφεραν να τον φέρουν ένα βήμα από την καταστροφή. Αυτών που μια ζωή κυνηγιούνται από το σύστημα ενώ οι ίδιοι αποτελούν τα πιο πιστά παιδιά του. Αυτών που γνώρισαν πρόσωπα και καταστάσεις στο Ωραιόκαστρο εν έτει 2012 και βάφτισαν ΠΑΟΚτσή, τον Παναθηναικό Τάσο Σιδηρόπουλο.

Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία σας για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, την ανάγκη που νοιώθετε ώστε να καταφέρετε να υπνωτίσετε τους εναπομείναντες φιλάθλους-πρόβατα που συνεχίζουν να σας ανέχονται, αλλά ακόμα και για εσάς τους ατελείωτους, η προπαγάνδα και η διαστρέβλωση της αλήθειας έχουν τα όριά τους. Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, καθώς η χρονιά για εσάς αρχίζει με το Άρης-ΠΑΟΚ και τελειώνει με το ΠΑΟΚ-Άρης. Σε κάθε περίπτωση επιφυλασσόμαστε να ευχηθούμε \"και του χρόνου\" αφού η ζωή είναι μικρή και κρύβει εκπλήξεις...

Υ.Γ.1 Θα θέλαμε να μας εξηγήσετε πώς γίνεται κάθε χρόνο να βλέπουμε τις ίδιες φάτσες 17χρονων με μαλλί καπελάκι στη Θύρα 3. Ανακαλύψατε το μαγικό φίλτρο νεότητας; Θα αλλάξετε ποτέ κομμωτή;

Υ.Γ.2 Αν θέλετε αντικειμενικές συγκρίσεις, θα σας υποδείξουμε το σωστό δρόμο. Βάσει τίτλων, δεν μπορείτε να απευθυνθείτε ούτε στον ιστορικό Πανιώνιο, ούτε στη Λάρισα. Ισάξια σας σωματεία είναι ο Ηρακλής και η Καστοριά, ενώ πολύ αμφιβάλουμε αν μπορείτε να κοντράρετε τον ΟΦΗ. Οι φωνές σας λοιπόν, αγγίζουν τα υπόλοιπα λιμά που σαν εσάς απλά συμπληρώνουν το πρωτάθλημα.

Υ.Γ.3 Η ενασχόλησή μας με τον συγκεκριμένο σύλλογο περιλαμβάνει αποκλειστικά τις μέρες πριν τα μεταξύ μας παιχνίδια, και πάντα πρέπει να ενέχει χιουμοριστική διάθεση. Προτρέπουμε τον κόσμο της ομάδας μας να μην απαντήσει σε καμία πρόκληση των απλήρωτων παικτών του συμπολίτη (καθώς αυτός είναι ο μοναδικός τους τρόπος να κερδίσουν κάτι από το παιχνίδι της Κυριακής), παρά να βοηθήσει με τη φωνή του την ομάδα μας να φτασει σε ένα εύκολο τρίποντο.

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ: ΒΑΛΜΑΔΑΣ, ΒΟΡΕΙΟΙ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΥΡΑ-4, ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΡΗΝΗΣ, ΚΥΜΙΝΩΝ-ΜΑΛΓΑΡΩΝ, ΠΕΡΑΝ, ΠΟΛΙΧΝΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΟΥΜΠΑΣ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου