Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Με παρουσία του μεγάλου αρχηγού Πάμπλο Γκαρσία, ο ΠΑΟΚ 3-1 την Κέρκυρα


O ΠΑΟΚ με την επιστροφή του μεγάλου αρχηγού Πάμπλο Γκαρσία και με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη σε ρόλο παίκτη που παίρνει την ομάδα επάνω του, έφτασε σε μια άνετη νίκη με σκορ 3-1. Το θέαμα που παρουσίασε η ομάδα ήταν καλό στο πρώτο μέρος και ευχαρίστησε τον κόσμο, αλλά λίγο μετά τις αρχές του δευτέρου η μηχανή έσβησε.
Η παρουσία του Πάμπλο στην αρχική ενδεκάδα έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα και η προσφορά του και στο αγωνιστικό είναι τέτοια που κρύβει τα χρόνια του. Ο Δ. Σαλπιγγίδης πέτυχε δυο εξαίρετα γκολ, με το πρώτο να είναι ποίημα, αποτελώντας ένα από τα καλύτερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ρόλος του παίχτη που θα πάρει την ομάδα επάνω του έχει λείψει από τον Δ. Σαλπιγγίδη και καλό θα είναι για όλους να τον έχει και στα επόμενα ματς, ώστε ο ΠΑΟΚ να φτάσει στους στόχους του, αποτελώντας η χθεσινή εμφάνιση εφαλτήριο και όχι παρένθεση.
Κλείνοντας θα σταθούμε στην δήλωση του Γκαρσία για το κύπελλο, που πραγματικά αισθανόμαστε πως είναι ο παίκτης που μέσα στα αποδυτήρια μπορεί να μεταφέρει το πάθος και το πείσμα στους υπόλοιπους, μετατρέποντας τον στόχο αυτόν σε χρέος!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου