Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Αγωνιστική δράση

*Με ευκολία κέρδισε εχτές η ομάδα μας στο παιχνίδι της Τούμπας την Βέροια με 2-0 σκορ. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλά στημένος μέσα στο γήπεδο και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα κάνοντας έτσι πιο ευχάριστο το απόγευμα στον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες.
Η νίκη αυτή διατηρεί τα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών και δίνει φόρα στην ομάδα για τα εναπομείναντα ματς. Τα γκολ πέτυχαν στο πρώτο μέρος ο ΣαλπιγγΊδης και στο δεύτερο ημίχρονο ο Αθανασιάδης.
(Στο θέμα τον τελευταίων ημερών που έδωσε ερέθισμα να γραφούν και να ειπωθούν χιλιάδες λόγια για την επανένταξη προσώπου ή προσώπων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για εμάς το μόνο σίγουρο είναι ότι Νέα εποχή σημαίνει, Νέοι (καινούργιοι) άνθρωποι , Νέες ιδέες , Νέες προοπτικές και Νέοι δρόμοι. Το μέγεθος σου κ. Ιβάν Σαββίδη είναι τόσο μεγάλο, που πραγματικά δεν τους έχεις ανάγκη.) 
*Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Ελευσίνα με 67-54. Η απουσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου ήταν καθοριστική και λίγο στην κακή μέρα που βρέθηκαν οι υπόλοιποι παίκτες, φέραν το αποτέλεσμα αυτό. Η ήττα αυτή μας αφήνει πίσω για την 3η θέση, όμως ελπίδες υπάρχουν ώστε να καλύψει την διαφορά καθώς και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο που εκκρεμεί, ο ΠΑΟΚ εκεί το κερδίσει.

1 σχόλιο: