Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ



Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κοντά τρία χρόνια πριν είχε δηλώσει πως τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι και δικά του χρέη και πως σύντομα θα πληρωνόταν απο αυτόν. Το σύντομα άργησε πολύ και αυτό γιατί οι υποσχέσεις των μνημoνιακών κομμάτων κατέληξαν να είναι μόνο λόγια και ψέματα!
Στις 12/5/2015 έκανες πράξη πρόεδρε αυτό που είχες πει, αποδεικνύοντας  πως κρατάς τον λόγο σου και αυτό είναι ΜΑΓΚΙΑ! Βέβαια για την επίτευξη αυτού του στόχου, τα νυν κυβερνώντα κόμματα κράτησαν και αυτά τον λόγο τους, πράγμα σπάνιο σε αυτή την χώρα. Εμείς ως σύνδεσμος θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε θερμά, να σου πούμε ένα μεγάλο μπράβο καθώς και ότι με αυτή την πράξη σου βοηθάς τον αγαπημένο μας σύλλογο να γυρίσει σελίδα και αυτό θα γραφτεί για πάντα στην ιστορία!
Τα χρυσά γράμματα όμως πρόεδρε στην ιστορία του συλλόγου γράφονται από την ομάδα και τον λαό και εσύ όσο κρατάς αυτούς που δεν πρέπει μέσα στα γραφεία και στα πόστα της ΠΑΕ , όχι μόνο χρυσά γράμματα από την ομάδα δεν θα γραφτούν, αλλά και ο λαός θα είναι απών και όπως συμβαίνει εδώ και τρία χρόνια όσο θα κυλoύν οι αγωνιστικές, τόσο το γήπεδο θα  αδειάζει!
Πρόεδρε και μεγαλομέτοχε του τεράστιου ΠΑΟΚ μας, κύριε Ιβάν Σαββίδη, εδώ και λίγες μέρες έχεις το απόλυτο κουμάντο της διοίκησης , εσύ πας μπροστά και αποπνέεις ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον. Δεν έχεις ανάγκη πρόεδρε όλους αυτούς που όχι μόνο όνειρα δεν έχουν για την ομάδα αλλά το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να τραβάνε πίσω το καράβι και να καταστρέφουν ότι με τόσο κόπο χτίζεται! ΔΙΩΞ΄  ΤΟΥΣ  ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΈΡΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΕΊΝΑΙ ΔΕΔΟΜΈΝΟ!
Πρόεδρε και μεγαλομέτοχε κύριε Ιβάν Σαββίδη αυτό που έκανες ήταν ΜΑΓΚΙΆ και οι υπάλληλοι σου στην ΠΑΕ αυτήν την λέξη δεν την ξέρουν και δεν θα την μάθουν ΠΟΤΈ!
Υ.Γ1. Η μια νίκη αποκτά σημασία όταν συνοδεύεται και από άλλη επιτυχία.
Υ.Γ2. Τοτέ, γιέ του δράκουλα με το βλέμμα της αγελάδας, όσο μένος και να βγάλεις στα έδρανα της Βουλής εσύ και όμοιοι σου, τόσο θα πείθεται περισσότερο τον κόσμο για τα συμφέροντα που εξυπηρετείται και τα βαζελογαύρικα αισθήματα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου