Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΟΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΕΤΟΙ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΛΑΓΟΙ!



Σε μια από τις καλύτερες, δυσκολότερες και πιο επικίνδυνες εκδρομές που κάναμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας, η ομαδα μας πηρε την προκριση, απεναντι στους μογγολους, απολίτιστους και ποτε φιλικούς ή αδελφικούς βρωμότουρκους.
Για την ιστορία πως έγιναν τα πράγματα με τους ντεμεκ φίλους γείτονες βρωμότουρκους έχει ως εξής. Το δρομολόγιο μας με κατεύθυνση την Κωνσταντινούπολη κύλησε ομαλά, μέχρι την έλευση μας στο γήπεδο εκεί οι μογγόλοι αστυνομικοί είχαν σχέδιο εξόντωσης μας, πηγαίνοντας μας δίπλα από τους Τούρκους οπαδούς, αλλά λογάριαζαν χωρίς εμάς με το φτωχό και άδειο τους κεφάλι. Χωρίς να αναφερθούμε σε πολλά, θα πούμε μόνο ότι θα υπάρξουν οπαδοί της Φενερ που δεν θα μας ξεχάσουν ΠΟΤΕ!!!
Όσον αφορά τώρα, κατά την αναχώρηση μας από το γήπεδο, το σχέδιο της μογγόλικης αστυνομίας πήγε κατ' ευχήν για τις πέτρες στα πούλμαν μας, όμως ο λαός του ΠΑΟΚ ούτε μασάει από αυτά, ούτε και προλογιάζετε από τέτοιου είδους καταστάσεις.
Απλά για όλους αυτούς τους μαϊντανούς και αμπελοφιλόσοφους με παχιά λόγια περί ελληνοτουρκικών σχέσεων και φιλίας των δυο λαών και μεμέτης με ρωμιό...ας τα κάνουν τώρα ένα ωραίο μασούρι και ας τα βάλουν εκεί που ξέρουν!!!
Για τον αγώνα, ο καλύτερος ΠΑΟΚ άξιζε ακόμα και την νίκη και με ένα πανέμορφο γκολ του Μουσλιμοβιτς στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση και το Σαράτσογλου έγινε ΤΟΥΜΠΑ!
ΓΚΟΛΑΡΑ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ

ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ1

ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου