Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΛΙ ΗΤΤΑ ΜΕ 1-0 ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ


Ήττα με 1-0 εχτές για τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα να παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο αποσύνθεσης. Κακό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, χωρίς η ομάδα μας να κάνει ούτε μια φάση, χωρίς να απειλήσει την αντίπαλη εστία και πως να γίνει αυτό άλλωστε όταν φαίνεται καθαρά ότι δεν υπάρχει ένα σύστημα ή τέλος πάντων ένας τρόπος παιχνιδιού που να έχει υποδείξει αυτός που ΚΑΝΕΙ τον προπονητή στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Για το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού, απλά ο ΠΑΟΚ ήταν λίγο καλύτερος όχι μόνο από την εμφάνιση του πρώτου μέρους, αλλά και από τον Παναθηναϊκό, αυτό όμως δεν έχει να κάνει με κάποιο σύστημα που εφαρμόστηκε στον αγώνα, αλλά με την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες. Όσον αφορά τώρα ΑΥΤΟΝ που νομίζει πως είναι προπονητής και θέλει να ματώσει κιόλας στον πάγκο της ομάδας, που λαϊκίζοντας σε μια συνέντευξη τύπου έπεισε κάποιους που είναι οι γνωστοί αβανταδοροι των παραγωγών-δημοσιογράφων-οι τίποτα, έπρεπε να είχε φύγει εδώ και καιρό ή να μην είχε έρθει πότε! Οι δημοσιογράφοι και οι παραγωγοί (έχουμε και τέτοιους) που συστηματικά πουλάνε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες από ένα μικρόφωνο ή ένα άρθρο σε μια εφημερίδα ή σε κάτι γελοία site και παρουσιάζουν τα πάντα αγνά και τέλεια, είναι οι ίδιοι που κάνουν την κολοτουμπα σε μια στραβή, είναι οι ίδιοι που παρουσίαζαν ΑΥΤΟΝ μεγάλο προπονητή, σοβαρό και καταξιωμένο γιατί ανέβασε την ομάδα του Διαγόρα Ρόδου από την Γ΄ στην Β'!!! ΕΛΕΟΣ!!!, είναι αυτοί που βγάζουν τον πρόεδρο του Διαγόρα να μιλήσει για τον απίθανο σκάουτερ Λεμονακη και η αβάντα είναι τόσο μεγάλη, που αν δεν έχεις ακούσει από την αρχή το όνομα θα νομίζεις ότι μιλάνε για κάποιον από κανα μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης, είναι πάντα οι ίδιοι που θα κάνουν εκπομπές με το χαμόγελο σε ότι και να γίνει, όταν εσύ από την πίκρα δεν θα μπορείς να βγεις από το σπίτι σου, είναι αυτοί που θα κάνουν πλάκα με μηνύματα και θα ακούς γελάκια και χαχανισματα όταν εσένα θα σου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι!
Για το τέλος θέλουμε να πούμε πως για εμάς, το μέγεθος και η οντότητα του ονόματος του ΠΑΟΚ υποχρεώνει να υπάρχουν οι καλύτεροι σε όλες τις θέσεις της ομάδας και όχι τυχάρπαστοι ή εκπαιδευόμενοι πουθενάδες
Υ.Γ. Φυσικά και οι παίκτες ΔΕΝ είναι άμοιροι ευθυνών και φυσικά τους αναλογεί μερίδιο για την κακή εμφάνιση της ομάδας, αλλά η λάθος επιλογή ΑΥΤΟΥ είναι η αιτία που έκανε τα πράγματα έτσι, διότι αυτό δεν συνέβαινε πέρσι, αλλά ούτε και πρόπερσι.
Για όποιον αμφισβητεί ή έχει άλλη γνώμη ας ρίξει μια ματιά εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου