Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πονόψυχος 1 , Καημένη γιαγιά 0.


Νικητής ο ΠΑΟΚ σε μια αναμέτρηση μέσα στην Τούμπα, για ένα ματς που όπως πρέπει φυσιολογικά το καθαρίζεις από την αρχή, άσχετα βέβαια αν οι αντίπαλοι το έχουν για το μεγάλο ντέρμπι ή το ματς της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να δώσει διαστάσεις θριάμβου με αρκετά γκολ, αλλά αρκέστηκε στο 1-0 με εξαιρετικό σουτ και γκολάρα του βιε'ι'ρίνια στο 10' λεπτό της αναμέτρησης. Η παρουσία του μικρού Αθανασιάδη ήταν πάρα πολύ καλή και αν δεν υπήρχε εκεί ο τερματοφύλακας του γηραιού που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα θα είχε σκοράρει ίσως και πάνω από μια φορά. Συγκεντρωτικά λοιπόν για όλο το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος δεν απειλήθηκε καμία φορά και εύκολα κέρδισε το ματς φτάνοντας τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα και κρατώντας την τρίτη θέση στη βαθμολογία.
Στο μπάσκετ η ομάδα μας κέρδισε σχετικά εύκολα τον Πανελλήνιο μέσα στην έδρα μας το παλατάκι με τελικό σκορ 76-55 έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Μάρσαλ, Παπαδόπουλο και Ντόζιερ.
Στο Χάντμπολ ο ΠΑΟΚ κέρδισε εντός έδρας τον Φίλιππο Βέροιας με 30-28 και οδεύει ξανά για μια επιτυχία και σε αυτήν την χρονιά.

Υ.Γ. Όσων αφορά την ελληνική διαιτησία και την φαρσοκωμωδία που παίζετε κάθε σαββατοκύριακο στην πλάτη του ΠΑΟΚ και κάποιοι δεν μιλάνε ούτε και βγάζουν ανακοίνωση, γιατί είναι υπεράνω. Θα πούμε ότι επειδή εμείς δεν είμαστε υπεράνω αλλά ούτε και αμπελοφιλοσοφοί των ερτζιανών και των ΜΜΕ που βρίσκουν την στάση αυτή δυναμική, θα βγάλουμε εμείς ανακοίνωση αν συνεχιστή αυτή η κατάσταση διότι στο τέλος δεν θα έχουμε παίκτες να παίξουμε είτε από κάρτες, είτε από κλοτσιές που τρώνε σε κάθε παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου