Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Αγωνιστικό σαββατοκύριακο για τα τμήματα του ΠΑΟΚ


*Αρχίζοντας από το Χάντμπολ, μιας και διεξήχθην πρώτο στο αγωνιστικό σαββατοκύριακο που πέρασε, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια σημαντική νίκη εκτός έδρας με τον Φίλιππο Βέροιας στην ασπρόμαυρη πόλη με σκορ 21-35 και η κατάκτηση της πρώτης θέσης μας δίνει το πλεονέκτημα να δώσουμε όλα τα παιχνίδια στα πλέι οφ στην έδρα μας. Ο κόσμος που βρέθηκε στην γειτονική πόλη της Βέροιας βοήθησε στα μέγιστα ως προς την κατάκτηση της νίκης και θα είναι παρών και στα επόμενα παιχνίδια που θα φέρουν ακόμη ένα πρωτάθλημα στην ομάδα μας.
*Στο βόλεϊ η ομάδα μας κατώτερη του αναμενόμενου και των προσδοκιών παρουσιάστηκε στο επαναληπτικό παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλή και έχασε στον εντός έδρας αγώνα με 0-3 σετ. Πολλά μπορεί να συνέβαλαν σε αυτήν την ήττα μιας και η ομάδα μας δεν παρουσιάστηκε σαν ΠΑΟΚ. Ένας από τους λόγους είναι ότι οι βολεϊμπολίστες του ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα κάναν μια υπερπροσπάθεια να κερδίσουν το πρώτο παιχνίδι και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα ματς που χάθηκε στα σημεία και μόνο. Παρόλα αυτά η ομάδα μας θα βρίσκετε από την νέα περίοδο στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και θα συμμετάσχει στην διοργάνωση του CEV Cup.
*Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου συνέχισε την ξέφρενη πορεία της και πέρασε νικήτρια από τον αγώνα με τις Ελπίδες Καρδίτσας με 0-1 σκορ, όπου και τυπικά εξασφαλίσαμε το πρωτάθλημα και τώρα απομένει να κάνουμε το ασύλληπτο ρεκόρ με μια σεζόν μόνο νίκες. Για τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, όλος ο κόσμος αισθάνεται περηφάνια και είναι άξιες συγχαρητηρίων που έχουν τον δικέφαλο στην πρώτη θέση, όπως του αξίζει.
*Στο ποδοσφαιρικό τμήμα ανδρών η ομάδα μας ΔΕΝ κέρδισε τον ηρακλάκο που χαροπαλεύει να σωθεί από τον υποβιβασμό και με τον ένα βαθμό από το ισόπαλο ''και καλα'' ντέρμπι, εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία. Εμείς καλούμαστε μετά το 0-0 του χθεσινού αγώνα, να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι με την Κέρκυρα για να είμαστε και μαθηματικά (τα μυαλά μας πονάνε) στα πλέι οφ. Για τον αγώνα ότι και να πει κανείς είναι λίγο μιας και φάσεις για γκολ δεν υπήρχαν, οι επιθετικοί μας δεν σκοράρουν στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιουργούμε και η ομάδα αυτό το κλοτσοσκούφι που παίζει δεν είναι ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου