Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ο ΠΑΟΚ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ


Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα μας στο ποδόσφαιρο νικώντας τα τυριά της Θεσσαλίας με 1-0. Τιμωρός για άλλη μια φόρα ο Κλάους Αθανασιάδης που έδωσε και πάλι τα διαπιστευτήρια του, ότι αξίζει θέση βασικού! Η ομάδα σε γενικές γραμμές δεν βλεπόταν και η απόδοση ήταν κάκιστη, ευτυχώς για όλους ο μικρός έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά και έσωσε την παρτίδα. Εμείς να ευχηθούμε κακή τύχη στα τυρόγαλα και η παραμονή τους στην Β' εθνική να είναι σύντομη, μιας και υπάρχει και η Γ'.

Στο μπάσκετ η ομάδα μας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κέρδισε άξια, εντός έδρας τον Ηλυσιακό με σκορ 66-52. Η διατήρηση της τρίτης θέσης που οδηγεί ευρωλίγκα συνεχίζεται και το προβάδισμα μεγαλώνει. Στον αγώνα τώρα, ο ΠΑΟΚ καθόλη την διάρκεια ήταν μπροστά στο σκορ και με μαέστρο τον προπονητή μας Σ. Μαρκόπουλο η ομάδα έφτασε σε μια άνετη νίκη όπως μαρτυράν και τα δεκάλεπτα: 17-10, 34-31, 50-43, 66-52.

Στο Χάντμπολ η ομάδα μας, στο γήπεδο της Μίκρας και με συμπαράσταση 300 οπαδών κέρδισε άνετα τον Κύδωνα Χανίων με σκορ 31-21, παρά τις πέντε σημαντικές απουσίες που είχε. Ο ΠΑΟΚ όπως τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος έχει τις βάσεις και το μέταλλο για να επαναλάβει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Στο γυναικείο ποδόσφαιρο η υπερηχητική ομάδα του ΠΑΟΚ σκόρπισε τις Αμαζόνες Καλυβιών με σκορ 8-0 και πέτυχε την 19η νίκη σε ισάριθμα ματς. Τώρα υπολείπεται άλλο ένα νικηφόρο παιχνίδι για να είμαστε και μαθηματικά πρωταθλητές και σε αυτό το τμήμα, που ευχή όλων είναι τα κορίτσια του ΠΑΟΚ να πετύχουν το απόλυτο και να κάνουν ένα ρεκόρ που δύσκολα θα σπάσει στο μέλλον.

Στο βόλεϊ η ομάδα μας δεν τα κατάφερε στην Κηφισιά και ηττήθηκε με 3-0 σετ και χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση. Η συνέπεια είναι να έχουμε την τέταρτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στους ημιτελικούς την ομάδα του Ηρακλή με μειονέκτημα έδρας για μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου