Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΆΔΙΚΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 0-0


Άδικο θεωρούμε τον ένα βαθμό από το ισόπαλο 0-0 με την Τοτεναμ, στο χθεσινό παιχνίδι που διεξήχθη μέσα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πραγματικά καλή μπάλα και με το δεύτερο ημίχρονο να είναι καλύτερος του πρώτου δικαιούται άξια τους τρεις βαθμούς για αυτό το πρώτο ματς τον ομίλων. Η ομάδα έδειξε σταθερότητα και ευρωπαϊκό χαρακτήρα κόντρα σε έναν αγγλικό σύλλογο πολλών εκατομμυρίων που όσο και αν η φανέλα τους δεν έχει το βάρος άλλων ομάδων από την χώρα τους, κάνει μια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια αξιοσέβαστη και απέχει το μπάτζετ τους κατά πολύ από εμάς.
Εχτές η Τοτεναμ παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στον βασικό κορμό της αλλά αυτό δεν έχει και τόσο σημασία γιατί παίχτες τύπου Nτο Σάντος και Παβλιουτσένκο που έπαιξαν εχτές θα έρθουν στην Ελλάδα ίσως για μεταγραφές κάπου στα σαράντα τους χρόνια.
Για το παιχνίδι την αρχική αναφορά μας θα την κάνουμε στον κόσμο και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε, δείχνοντας σε όλους τι θα πει ΠΑΟΚ και οπαδός αυτού του μεγάλου συλλόγου. Το ηφαίστειο της κερκίδας έδωσε την μοναδική ομορφιά σε αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου και τα συγχαρητήρια για την συμπεριφορά μας έρχονται από παντού! Στην ομάδα τώρα και στο αγωνιστικό προφίλ της, ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι γρήγορα και δημιούργησε από τα πρώτα λεπτά. Ο μεγάλος σε αξία Γκαρσια γέμισε το κέντρο και έδωσε δύναμη στην ομάδα με τον γνωστό τρόπο παιχνιδιού του. Επιθετικά η ομάδα ήταν αρκετά καλή με τον Κλάους, που αν είχε και τις βοήθειες από τους συμπαίκτες του θα μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα σε αρκετές φάσεις. Ο Ιβιτς με την είσοδο του στον αγώνα έδωσε πνοή επιθετικά και εκεί ο ΠΑΟΚ έφτασε αρκετές φορές με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, όμως λίγο η τύχη και λίγο κάποια σφυρίγματα στερισαν από εμάς τους τρεις βαθμούς. Έτσι έγινε και στην φάση του πέναλτι που ερυθρό αστέριωτης ρέφερι έδωσε ότι ήθελε. Εμείς συνεχίζουμε στον θεσμό για το ότι καλύτερο κυνηγώντας πάντα την νίκη, αφού ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα από αυτήν την ελεεινή ποδοσφαιρικά χώρα που παίζει μπαλαρα στην Ευρώπη και παραμηλανε όλοι.
Για αυτό το αίσχος της μπουτίκ με παλέτες και χαρτοκουτα σε χώρο που θυμίζει μέγεθος τουαλέτας θα αναφερθούμε στις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου