Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Φάντασμα μεν εμπιστοσύνη δε και ήττα 0-1


Μια τραγική εμφάνιση πραγματοποίησε η αγαπημένη μας ομάδα μέσα στο γήπεδο μας, με αντίπαλη αυτή του Ατρομήτου και ήρθε η ήττα εντός έδρας 0-1. Πραγματικά η ομάδα μας ήταν αγνώριστη και κάκιστη σε όλο το παιχνίδι και δεν αφήνει να διασωθούν πρόσωπα. Οι δικαιολογίες δεν χωράνε όταν μιλάμε για μια ομάδα που είναι από το Περιστέρι και μια ομάδα που είναι όλη η Θεσσαλονίκη και οι παίκτες μας σαν μονάδες αξίζουν χρυσάφι μπροστά σε αυτούς της γειτονίας της Αθήνας. Η διαιτησία τώρα του αγώνα ήταν αυτή που ήταν, εμείς έχουμε δηλώσει ότι με ομάδες τέτοιου βεληνεκούς δεν θα ασχοληθούμε ποτέ με τα κοράκια, αλλά είναι δικαίωμα μας και πιστεύω μας, να μην έχουμε ποτέ μα ποτέ καμία εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία και όλους του αρμόδιους φορείς, είτε αυτοί λέγονται Κ.Ε.Δ, Ε.Π.Ο. και όπως αλλιώς θέλουνε.
Οι αρμόδιοι και οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ αναλώθηκαν όλη την βδομάδα και παραμονές του αγώνα με τις ΚΑΝΤΊΝΕΣ!!! και ο αγώνας της Κυριακής πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ευχόμαστε να ήταν αυτό το παιχνίδι ένα γερο μάθημα, έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να ανασυνταχθεί και να παρουσιαστεί πιο δυνατός και με περισσότερη θέληση για την νίκη στα επόμενα ματς και τον μακρύ δρόμο του πρωταθλήματος.
Για το τέλος κρατάμε για άλλη μια φορά τις δημοσιογραφάρες μας που στο μενού τους, σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων και site θα έχουν για Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη, Άραβες, πετρέλαια και σαρίκια, ώστε να κάνουν την δουλεία τους όπως ΠΡΈΠΕΙ!

2 σχόλια:

  1. και το αποκορυφωμα στην ολη ιστορια ηταν το αδειασμα της κερκιδας απο τον προεδρο,που τοσο στηριζαμε ολον αυτο τον καιρο,βαζοντας συνθηματα στα μεγαφωνα του γηπεδου!!!δεν ανεχομαστε πλεον να μην μας υπολογιζετε ...εμεις ειμαστε η δυναμη σας αλλα μπορουμε να γινουμε και η καταστροφη σας...εγω ξενερωσα παρα πολυ με αυτο που εγινε σημερα!!!δεν ξερω ποιος τον συμβουλεψε να το κανει αλλα ηταν τεραστιο φαουλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπον ο ζαγορακης ειναι ανικανος δεν κανει κατι με την διαιτισια ενα σεντερ φορ δεν εχουμε αντε πια με τον ανικανο προεδρο που εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή