Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Νίκη με 2-1 ο ΠΑΟΚ την ξανθούλα.


*Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ματς της Τούμπας, με τους τσάτσους της Αθήνας που τα δρεπάνια τους λειτουργούν πάντα για λογαριασμό των κάτω. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια νίκη ουσίας και βαθμολογικής ανόδου που έφερε την ομάδα να είναι μόνη τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα και να συνεχίζει την πορεία της στο πρωτάθλημα με επόμενο σταθμό την σκουλικοφωλιά, με την ομαδούλα της Παπαναστασίου, που εκεί θα πρέπει να έρθει η τιμωρία των ασπόνδυλων ώστε να τους βοηθήσουμε και εμείς με την σειρά μας να επανέλθουν στην φυσική τους θέση που είναι μια κατηγορία κάτω από εκεί που παίζουν οι μεγάλες ομάδες. Για το χθεσινό ματς να αναφέρουμε πως τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν ο Αθανασιάδης στο 37' της αναμέτρησης με κοντινό πλασέ μετά από πλάγια πάσα του Βιεϊρίνια, η Ξάνθη ισοφάρισε στο 64' με τον Πόι και στο 81' λεπτό ο Σαλπιγγίδης έκανε το 2-1 μετά από πλάγια πάσα του Μπαλάφα.
Στο θέμα των διαιτητών-σκουπιδιών και στα δεκάλεπτα διαμαρτυρίας που κρατήσανε να ξέρουν ότι όσα και να είναι αυτά ο κόσμος θα έχει πάντα την ίδια άποψη, όπως και τόσα χρόνια και για εμάς τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ θα είναι πάντα τα πουτανάκια του Π.Ο.Κ.
*Στο μπάσκετ η ομάδα μας έχασε μέσα στο παλατάκι για πρώτη φορά φέτος από την ομάδα του παναθηναϊκού με τελικό σκορ 84-61 σε ένα παιχνίδι όπου τίποτα δεν πήγε καλά για τον ΠΑΟΚ, από τρίποντα, δίποντα μέχρι και βολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου