Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου vs ΠΑΟΚ 0-3 (Εκδρομή-πορεία-δακρυγόνα)


*Νικητής ο ΠΑΟΚ στον Βόλο πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με τρία πολύ όμορφα γκολ, που από αυτά τα δυο ήρθαν στο πρώτο ημίχρονο και το ένα στο δεύτερο. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που έπρεπε, μιας και η ομάδα μας παραχώρησε αρκετούς χώρους στους αντιπάλους και η επιθετική κατοχή στην εστία μας ήταν μεγάλη. Εμείς ευτυχίσαμε σε δυο φάσεις να σημειώσουμε δυο γκολ και να καθαρίσουμε τυπικά το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο και προς το τέλος του αγώνα κάναμε το τρίτο γκολ. Τα τέρματα για την ομάδα μας σημείωσαν στο 20' ο Λίνο με σουτ έξω από την περιοχή, στο 43' ο Βιε'ι'ρινια με μακρινό σουτ και στο 87' ο Σαλπιγγίδης με πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα.
Για την εκδρομή τώρα, ήταν όπως όλες που κάνουμε με την άνεση σε μια πόλη της χώρας μας να την κάνουμε κατάληψη και όλες οι πλατείες με τα μαγαζιά να είναι ντυμένες στα ασπρόμαυρα. Με την μήνη πορεία-βόλτα που κάναμε στην πόλη του Βόλου με κατεύθυνση το γήπεδο συναντήσαμε όλα τα αδέλφια στα μαγαζιά να κάνουν ζέσταμα πριν τον αγώνα και το πανηγυρικό φόντο της ημέρας είχε ξεκινήσει από νωρίς. Στο θέμα των δακρυγόνων θέλουμε να αναφέρουμε ότι είναι το γνωστό ξεστοκάρισμα που κάνουν πάντα οι βλαχόμπατσοι της επαρχίας από της αποθήκες τους, με αλόγιστη χρήση φυσικά, μιας και αυτή την ευκαιρία την έχουν κάνα δυο φορές το χρόνο. Το θέμα όμως είναι τα ερωτηματικά που μένουν, στο γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, ποιος έχει την ευθύνη και ποιος μεριμνά για τον κόσμο που συρρέει κατά χιλιάδες να δει την αγαπημένη του ομάδα σε όλα τα γήπεδα.
(Όσο για σένα γιουρούκι με τις φόρμες και το κόκκινο παπάκι που πας δυκαβαλιά για να κάνεις μαγκιλίκια την πινακίδα να την βγάζεις γιατί αν την τσαλακώνεις πάλι φαίνεται)
*Περίπατο έκανε ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ και διέλυσε την Καβάλα στο άδειο παλατάκι με 92-55 με τον Γκετσέφσκι να είναι από τους καλύτερους του παιχνιδιού σημειώνοντας 18π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου