Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΡΟΥΛΗ, ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.


*Ισόπαλος ήρθε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι εκτός έδρας με την ομαδούλα της γειτονίας 0-0 με μόνο κέρδος τον ένα βαθμό, σε έναν αγώνα που αν η ομάδα μας έπιανε στοιχειωδώς μια καλή απόδοση επιθετικά θα είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς και ο Παπαναστασιακός θα είχε βγάλει από τώρα το πρόγραμμα με τις επόμενες αγωνιστικές και δίπλα το κομπιουτεράκι για να κάνει υπολογισμούς πως θα γίνει να σπάσει ο διάολος το ποδάρι και να σωθούν. Το παιχνίδι γενικά ήταν χωρίς πολλές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές σε ένα γήπεδο που δεν θύμιζε με τίποτα έδρα και κάποια αβίαστα λάθη μας άφησαν μακριά από ευκαιρίες αξιώσεων στην αντίπαλη εστία.
*Με μεγάλη άνεση κέρδισε ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της καημένης γιαγιάς, κάνοντας περίπατο. Το σκορ του αγώνα αντικατοπτρίζει την διαφορά των δυο ομάδων 67-86 που σε κανένα σημείο ο ΠΑΟΚ δεν κινδύνεψε από την μείωση του σκορ. Ίσα ίσα η διαφορά θα μπορούσε να είχε αυξηθεί και να μιλούσαμε σήμερα για μια από τις μεγαλύτερες νίκες στα μεταξύ μας παιχνίδια. Το θέμα είναι όμως πως η ομάδα μας προχώρησε σε μια ακόμα νίκη και συνεχίζει τον δρόμο του πρωταθλήματος και στην ομάδα με τα μπλε ήδη κουνάμε μαντήλια.
* Συλλυπητήρια στον Κοντρέρας και την οικογένεια του για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ καθώς και ο κόσμος είναι στο πλευρό του σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να παλέψουν οι υπόλοιποι παίκτες για την νίκη-πρόκριση την Τετάρτη παίζοντας και για τον Κοντρέρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου