Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Στο ευρωπαϊκό ταξίδι 0-1 από τους Ρώσους και τα σκουπίδια της αναμετάδοσης


*Στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η ομάδα μας ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στο εντός έδρας ματς, μέσα στην φλεγόμενη Τούμπα που από πάθος και συνθήματα η κερκίδα έδινε τον δικό της αγώνα για να βάλει φτερά στα πόδια των παικτών μας. Έτσι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 0-1 από την ρώσικη ομάδα που η μεγάλη κλάση της φάνηκε μέσα στο γήπεδο, όμως υπήρχαν πολλά χρονικά σημεία του αγώνα που η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ μιας και από ευκαιρίες μπροστά στα αντίπαλα καρέ μπορούμε να πούμε πως είχαμε και εμείς. Για το πως διαμορφώθηκε το σκορ και η εικόνα της ομάδος μας είναι φυσικό να έχουν λεχθεί πολλά, που άλλα έχουν βάση και άλλα μεγάλο ίχνος υπερβολής, το θέμα είναι όμως ένα..., ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε σε αυτήν την ομάδα που αγαπάμε πως στο ευρωπαϊκό ταξίδι φέτος μας έδωσαν πολλές χαρές και μας γέμισαν περηφάνια αρκετές φορές. Τώρα αν στο δρόμο μας έτυχε μια ομάδα που το μπάτζετ της είναι κάτι δεκάδες φορές πιο πάνω από το δικό μας, είναι και λογικό να δυσκολεύουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Στο ποδόσφαιρο όμως έχουμε δει εκατομμύρια φορές ότι δεν παίζουν μπάλα τα λεφτά, για αυτό και εμείς στην Ρωσία θα πάμε για την πρόκριση και επειδή ΠΑΟΚΑΡΑ είμαστε, επιβάλετε να τα δώσουμε όλα και ότι γίνει μιας και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.
Πέρα από το παιχνίδι και όσα γίνανε εντός γηπέδου, ακούστηκαν σήμερα Παρασκευή και φανταζόμαστε και τις επόμενες μέρες θα πάρουν μεγαλύτερη έκταση, πράγματα για την αναμετάδοση του αγώνα και διάφορα σχόλια που έκαναν κάτι σκουπίδια της Αθήνας μιλώντας απαξιωτικά για τον ΠΑΟΚ μας.Για εσάς λοιπόν σκουπίδια ενα είναι σίγουρο, ότι σας πονάει και ίσως βέβαια και να σας τσούζει που καμία ομάδα από εκεί χάμο δεν συμμετάσχει στην Ευρώπη και καμία ομάδα από αυτές που εσείς θα θέλατε να είναι στη θέση μας δεν έχει αυτή τη διάρκεια στους θεσμούς της Ευρώπης. Για αυτό λοιπόν μπορείτε να ξεφτιληστήτε ελευθέρα πλέον και να πάψετε να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας μιλώντας για κόμπλεξ σε μας, μιας και το δικό σας είναι αυτό που πλέον έχει ξεχειλίσει από την μίζερη ζωή σας και την μίζερη πόλη που ζήτε!
ΔΙΠΛΌ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΜΌΣΧΑ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!
*Η κλήρωση για τα ημιτελικά του Βόλεϊ έφερε την γριά στο δρόμο μας που το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο μας το παλατάκι στις 2 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου