Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης από τον βόθρο της super league


Αν μια ομάδα αντιπροσωπεύει αυτήν την άθλια χώρα ποδοσφαιρικά, αν μια ομάδα διδάσκει ποδόσφαιρο και αν μια ομάδα κάνει περήφανους Έλληνες φιλάθλους, αυτή είναι μόνο μια και λέγεται ΠΑΟΚ!!! Πραγματικά αισθανόμαστε περήφανοι οπαδοί που αγαπάμε,υποστηρίζουμε και πιστεύουμε αυτήν την ομάδα και την ευχαριστούμε για το ευρωπαϊκό ταξίδι που μας χάρισε δείχνοντας την δύναμη και την γιγαντοσύνη του δικέφαλου αετού σε όλη την υφήλιο και όπου υπάρχει τηλεόραση από την μια άκρη μέχρι την άλλη του κόσμου. Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ πήγε στον επαναληπτικό, σαν το μεγάλο αουτσάιντερ, απέναντι σε μια ομάδα που ο μέσος όρος της σε γκολ είναι 3-4 και την έκανε σκόνη. Την πάτησε ποδοσφαιρικά και στα δυο ημίχρονα και όπως φαινόταν μέσα στο γήπεδο από την έκβαση του αγώνα έπαιζε τους Ρώσους σαν την γάτα με το ποντίκι. Σε ένα ματς που ο μεγάλος ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε πετύχει πάνω από τρία γκολ και να είχε πάρει την μεγάλη πρόκριση στους δεκαέξι του θεσμού, ήρθε ο αποκλεισμός με τελικό σκορ 1-1 γιατί πέρα από την μπάλα που είναι πόρνη, είναι και τύχη το ίδιο που ''κάθεται'' όπου θέλει! Το πιο τραγικό όμως είναι να βλέπεις φάσεις για γκολ που θα σου δώσουν την πρόκριση και θα σε στείλουν στα ουράνια, να μην μπαίνουν και να λες αυτά δεν χάνονται! και το γιατί; γιατί δεν χάνονται ρε γαμώτο...
Όπως και να έχει όμως, αναγνωρίζουμε την προσπάθεια και την θέληση των παικτών μας, καθώς και τους ηρωικούς οπαδούς μας που όμοιοι δεν υπάρχουν πουθενά, διότι δείξανε ψυχή και θέληση για την πρόκριση και η εμφάνιση στο γήπεδο της παγωμένης Ρωσίας ήταν ΠΑΟΚ!!!
Ευτυχώς που υπάρχουμε εμείς και βλέπουμε σε αυτήν την χώρα και κάτι μεγαλειώδες πέρα από τον βόθρο της super league που μαστίζεται από παράγκες, λαμόγια, γκάνγκστερ και σκουπίδια της κοινωνίας που ο ένας θέλει να δείξει και να γίνει μεγαλύτερος νταβατζής από τον άλλο.
ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου