Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ Μ....


*Με μια πολύ κακή εμφάνιση, ίσως και η χειρότερη φετινή, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με 1-0. Στο παιχνίδι δεν θα σταθούμε μιας και η ομάδα μας δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας το μυαλό της στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την ρώσικη ΤΣΣΚΑ. Στο σημείο όμως που επιβάλετε να κάνουμε αναφορά είναι σε ότι αφορά ΚΕΔ, ΕΠΟ(εξυπηρέτηση παναθηναϊκού-ολυμπιακού), Αθλητική Δικαιοσύνη και μια μια λέξη θα πούμε ''ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ''!!! Θα πρέπει να βάλετε εσείς εκεί χάμο καλά στο μυαλό σας ότι εμείς ως κόσμος που αγαπάει αυτήν την ομάδα, τους θεσμούς της τους στηρίζει και τους υπερασπίζεται από κάτι λιμοκοντόρους σαν και εσάς και κάθε φορά που πολεμάτε αυτούς τους θεσμούς, για εμάς πολεμάτε τον ίδιο τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.
*Η ομάδα την Πέμπτη 17/2/2011 και ώρα 22:05 έχει το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού στην Τούμπα με μια πολύ καλή ομάδα και από τις βασικές που διεκδικούν το τρόπαιο του θεσμού. Όλος ο κόσμος θα είναι εκεί για να δημιουργήσει τις συνθήκες που πρέπει ώστε η ΠΑΟΚΑΡΑ να φτάσει σε ακόμη μια μεγάλη νίκη από αυτές που δίνουν διακρίσεις και σεβασμό στο σωματείο.
*Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι στην Αθήνα με την αεκ, με σκορ 73-80 και η ομάδα μας παραμένει στην τετράδα μόνη της.
*Στο βόλεϊ ήρθε και πάλι η σφαλιάρα για τον γνωστό καρπαζοεισπράκτορα της χώρας μας, που η συνήθεια του έγινε λατρεία και στο εκτός έδρας ματς με τον ρούλη στα Βασιλικά ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-3. Τα σετ:26-24, 25-17, 18-25, 19-25, 23-25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου