Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΛΎΤΡΩΣΗ ΣΤΟ 120' ΜΕ ΦΩΤΑΚΗ 0-1


Ο ΠΑΟΚ εχτές στο γήπεδο της Φλώρινας πήρε τη νίκη 0-1, με γκολ του Φωτάκη στο τελευταίο λεπτό της παράτασης απέναντι στην ομάδα του Εορδα'ι'κού. Η ομάδα μας αν και είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο καθώς και στο δεύτερο δεν κατάφερε να σκοράρει στην όλη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο αγώνας πήγε στην παράταση και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα περάσουμε στην ρουλέτα των πέναλτι, ήρθε η λύτρωση στο τέλος με το γκολ κεφαλιά του Φωτακη καθώς και η καρδία μας στην θέση της.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στο θεσμό του κυπέλλου, που αποτελεί βασικός στόχος για την ομάδα και μεγάλος πόθος για εμάς τους οπαδούς και παιχνίδια με ομάδες βεληνεκούς Εορδα'ι'κού θέλουν μεγάλη προσοχή στο μέλλον γιατί εκπλήξεις έχουμε δει να γίνονται άπειρες φορές σε πολλές αναμετρήσεις, που ομάδες Α' εθνικής έχουν πάθει στραπάτσο από Β' και Γ' εθνικής ομάδες.
Το επόμενο ματς είναι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, που εκεί η ομάδα μας θα πρέπει να πάρει το τρίποντο και να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία, ώστε να είναι κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Επίσης είναι καιρός να τελειώνει και το θέμα του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, διότι πέρα από το πιο βασικό, το ότι η ομάδα το έχει ανάγκη, έχει ήδη αρχίσει να κουράζει κιόλας, διαβάζοντας κάθε μέρα και κάποιον άλλον, από γνωστούς μέχρι απίθανους.

2 σχόλια: