Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ vs ΑΠΌΓΟΝΟΙ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ-ΠΑΡΑ.ΚΡΑΤΟΣ-ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ 1-0!


Κάποια παιχνίδια δεν είναι απλά ένας αγώνας! κάποια παιχνίδια δεν είναι απλά ένα ματς της σειράς που θα περάσει και θα φύγει! κάποια παιχνίδια έχουν ψυχή και καρδία! και όσα τσιμέντα και καρεκλάκια να είναι άδεια, εκεί υπάρχουν χιλιάδες ψυχές παλικαριών που έχουν κρεμάσει τα μυαλά τους σε κάποιο κάγκελο και οι ιαχές τους δίνουν δύναμη σε έντεκα παλικάρια που κάνουν αυτό που πρέπει για να είναι ένας λαός περήφανος. Με απόδειξη η κίνηση του Τσιρίλο, να σηκώσει την μπλούζα του Κοντρέρας στο γκολ, που συγκίνησε χιλιάδες κόσμο και εμάς τους οπαδούς μας έκανε περήφανους που αγαπάμε αυτήν την ομάδα!
Οσο για σένα χοντρέ που άφησες και μούσια για να φαίνεται το προσωπάκι σου λίγο σοβαρό και με κύρος, που φυσικά χωρίς αυτά είσαι ένας υπέρ φρουτομπεμπές,να ξέρεις πως όσα μέτρα και να πάρεις, όποιο παρακράτος και να κάνεις κουμάντο γιατί φοβάται το πολιτικό κόστος... ώστε να φέρεις τα κορίτσια σου με τα κόκκινα σώα και ασφαλή στο γήπεδο...και όσα καρούμπαλα φιλιππινέζες και να ξεσηκώσεις για να σε συνοδέψουν ώστε να καταφέρεις να μπεις σε ένα φορτηγό μεταφορών ''Κυριάκος'' (γελάει όλη η γη) για να φτάσεις σε ένα γήπεδο... Εδώ μωρή χοντρή! θα είσαι πάντα χεσμένος, γιατί εδώ είναι Βορράς και αυτή η πόλη είναι του μεγάλου ΠΑΟΚ και είναι ασπρόμαυρη όλη!!!
Στο παιχνίδι τώρα, εμείς ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο τον αγώνα και αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που δεν μας έκανε ευκαιρία, αντίθετα ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προηγηθεί από πολύ νωρίς με ένα, ίσως και δυο γκολ αν εκεί ήταν λίγο η τύχη με το μέρος μας. Όμως η δικαίωση ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο με γκολάρα του Σαλπιγγίδη στο 58' της αναμέτρησης, στέλνοντας εμάς στα ουράνια και όλη την σαπίλα στο βόθρο του λεκανο-πεδίου!
Όσο για μας, η δήλωση του Πάμπλο Γκαρσία μας καλύπτει απόλυτα ''Εμεις είμαστε τίμιοι ενώ αυτή μιλάνε πολυ'' ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ!!!

1 σχόλιο:

  1. εγώ είμαι, ο τιμωρός σου, ο επιβήτορας σου, ο ΛΑΟΣ που σε πηδάει απόγονε του στόλου, για όλη σου τη ζωή.. Που δεν τον σταματάει ούτε αστυνομία, ούτε στρατός, ούτε τα τανκς, ούτε ο θεός ο ίδιος...γιατί θεός και τιμωρός είμαι εγώ.. ο δημιουργός σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή