Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

αεκούλα-ΠΑΟΚ 0-0.ΔΙΑΣΎΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΑΝΟΎΜΙΣΣΑ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΚΌΛΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΎΜΠΑΣ!


Θετικό αποτέλεσμα 0-0 πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα στην Αθήνα από το αεκάκι για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε με πολλά προβλήματα και αρκετές ελλείψεις στον αγώνα, όμως οι παίκτες που καλέστηκαν να καλύψουν τους βασικούς σε αυτό το παιχνίδι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, ώστε η ομάδα μας να μην κινδυνέψει τουλάχιστον. Το όλο παιχνίδι και στα δυο ημίχρονα δεν αριθμεί πάνω από πέντε φάσεις και για τις δυο ομάδες και αυτό μαρτυρά πως ο ΠΑΟΚ πήγε το ματς εκεί που ήθελε. Όμως για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκε ένας καμικάζι της ΚΕΔ που σκοπό είχε να βλάψει την ομάδα μας σπρώχνοντας πάλι μια ομάδα του ΠΟΚ γιατί πολύ απλά ΤΡΕΜΟΥΝ στην ιδέα και μόνο, πως ο ΠΑΟΚ θα κατεβάσει χιλιάδες λαού στην Αθήνα για τον τελικό. Η βοήθεια που έδωσε αυτό το κοράκι ο Σιδηρόπουλος και γλύφτης των Αθηναίων είναι ότι αφού η ανύπαρκτη χανούμισσα πελαγοδρομούσε μέσα στο χορτάρι και γκολ δεν θα έβαζε ούτε σε εννιακόσια λεπτά, της έδωσε την αριθμητική υπεροχή, αφήνοντας εμάς με εννιά παίκτες για πάνω από δεκαπέντε λεπτά, μπας και κάνει κάνα γκολ και ησυχάσουν όλοι εκεί χάμο, από ομάδες, βουλευτές-τσάτσοι, παράγοντες-λαμόγια και η αστυνομία με το ελικόπτερο της. Η ομάδα μας καλείτε πλέον στο δεύτερο παιχνίδι να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του θεσμού και να διασύρει το σωματείο της αεκούλας που μια ζωή έμαθε να γλύφει τα κόκαλα που αφήνουν τα μεγάλα τα σκυλιά και να λειτουργεί υπόγεια και πάντα ευνοουμένη, υπό την βοήθεια δημοσιογράφων και βουλευτών επειδή κατοικοεδρεύει στην χαβούζα.
ΔΙΑΣΎΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΑΝΟΎΜΙΣΣΑ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΚΌΛΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΎΜΠΑΣ!!!
ΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΕΜΕΊΣ Ή ΚΑΝΕΊΣ!
Σημείωση 1: Κάποιος ας ασχοληθεί σοβαρά με την μια αμυντική μας πλευρά γιατί στο τέλος θα βάλουμε καμία καρέκλα στη θέση παίκτη και θα είναι και πιο χρήσιμη.
Σημείωση 2: Κάποιος επίσης να ασχοληθεί και με την διαιτησία, για να μην έχουμε στον επαναληπτικό κάνα τρελό καμικάζι από τα τσατσάκια της ΚΕΔ.

1 σχόλιο: