Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Αγγαρεία και ρεζιλίκι στο ΟΑΚΑ


Σε αγγαρεία μετατράπηκε το ντέρμπι του Σαββάτου στην Αθήνα με την ομάδα της αεκ και γέμισε ντροπή όλους τους οπαδούς και φίλαθλους του ΠΑΟΚ. Το σκορ είναι βαρύ, αλλά πιο βαριά είναι η εμφάνιση της ομάδας που παρά το 4-0 η απόδοση των παικτών μας ήταν για να φάνε άλλα τόσα! Δικαιολογίες και λόγια που χαϊδεύουν αφτιά δεν πρέπει να υπάρξουν, παρά μόνο σοβαρότητα και επαγγελματισμός ώστε να εκτιμηθούν τα γεγονότα του τελευταίου καιρού και να υπάρχουν αλλαγές σε τακτική και νοοτροπία ΌΛΗΣ της ομάδος, γιατί κάποια πράγματα μερικοί τα μετράνε λάθος. Δηλαδή δεν είναι ποτέ δυνατόν, όσο και να είναι πρωταρχικός και διακαής μας στόχος το κύπελλο να αδιαφορούμε για τα ματς του πρωταθλήματος με συνέπεια να ξευτιλιζόμαστε με τέτοιες βαριές ήττες από ομάδες που είναι ένα μαύρο χάλι. Δεν είναι ποτέ δυνατόν η ομάδα μας να έχει να σκοράρει στο πρωτάθλημα από την εποχή της βασιλόπιτας. Δεν είναι ποτέ δυνατόν ο ΠΑΟΚ να είναι 30!!! βαθμούς πίσω (και αυτό τα λέει όλα) από την κορυφή... Ίσα ίσα ο ΠΑΟΚ πρέπει να πρωταγωνιστή και να είναι ένα από τα φαβορί από την πρώτη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα αλλά και σε όποια άλλη διοργάνωση συμμετέχουμε, που είμαστε υποχρεωμένοι να συμμετέχουμε γιατί αυτό ορίζει το μέγεθος και το όνομα του ΠΑΟΚ. Τα προβλήματα λοιπόν αυτά είναι μεγάλα και χρήζουν άμεσης λύσης, που όσο και να θέλουν κάποιοι να τα παρουσιάζουν πως όλα είναι καλά και λειτουργούν σωστά.
Η ομάδα οφείλει να παρουσιαστεί ως ΠΑΟΚ στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος, μέχρι και το τελευταίο! και να πάρει το εισιτήριο του τελικού στον επαναληπτικό της Τούμπας όπου από εκεί και μετά θα κακτήσουμε το τρόπαιο!
Για ότι έχει γίνει ή δεν έχει γίνει σε αγωνιστικά και τεχνικά θέματα στην ομάδα μας, το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος, αλλά ''το όλα καλα'' τελείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου