Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ vs gay-ros 2-1


Ανατροπή αποτελέσματος έκανε η ομάδα μας ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και κέρδισε άξια και με ψυχή την ομαδουλα του Πειραιά με 2-1 σκορ. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο και στην αρχή του παιχνιδιού με κατοχή της μπάλας και αρκετή κυκλοφορία αυτής, όμως από τις πολλές πάσες μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί ένα λάθος που να είναι μοιραίο. Όπως και έγινε στο 12' λεπτό και σε μια φάση που δημιουργήθηκε από το πουθενά η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, μετά από σουτ του Τζιμπούρ ο οποίος έκλεψε την μπάλα. Στη συνέχεια η ομάδα μας έδειχνε να πατάει αρκετά καλά στο γήπεδο και να ισορροπεί το παιχνίδι, όμως οι φάσεις ήταν ελάχιστες, μέχρι το σημείο που η κερκίδα έβγαζε φωτιές και προς το τέλος του ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση από τον Κουτσιανικούλη όταν αυτός εκμεταλλευτικέ μια κακή έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και παλικαρίσια κέρδισε την μπάλα στέλνοντας την στα δίχτυα και φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Από εκεί και μετά δεν ήθελε πολύ για το δεύτερο μισό του αγώνα, λίγο η κερκίδα με τον παλμό της και λίγο η θέληση των παικτών μαζί με τις αλλαγές που βοήθησαν, έφεραν την ομάδα μας περισσότερες φορές στα αντίπαλα καρέ και σε μια φάση που ο Βιερίνια έκανε επέλαση από τα αριστερά, ανατράπηκε από τον αντίπαλο που ήταν αδύνατον να τον σταματήσει αλλιώς. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Βιτόλο και στο 70' Ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-1 που αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Η Τούμπα στο χθεσινό παιχνίδι ήταν καμίνι με παλμό και συνθήματα, όπου οι οπαδοί συμβάλλανε τα μέγιστα για αυτή την νίκη, η οποία θα τονώσει άπαντες στον ΠΑΟΚ για το ματς του κυπέλλου την Τετάρτη όπου θα πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό και εκεί θα ΚΑΤΑΚΤΉΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ!
Κλείνοντας να ευχηθούμε καλό ταξίδι επιστροφής στα αδέλφια μας τους Σέρβους Γκρόμπαροι που εχτές γιόρτασαν μαζί μας τραγουδώντας συνθήματα των ομάδων μας. ΠΑΟΚ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ίδια χρώματα, ίδια θρησκεία, μαζί για πάντα!
ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου