Translator Choose Language

nea krini

nea krini

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ


Μεγάλη απογοήτευση νιώσαμε όλοι μας το βράδυ της Τετάρτης από τον αποκλεισμό του τελικού κυπέλλου Ελλάδος, για ένα στόχο που ήταν επιθυμία και λαχτάρα όλων των οπαδών του ΠΑΟΚ για φέτος. Δυστυχώς όμως αυτή η επιθυμία ήταν μόνο για μας και όχι για αυτούς που γεμίσανε δεκάδες σελίδες τους τελευταίους μήνες σε εφημερίδες, δηλώνοντας ότι και καλά το θέλανε πολύ. Οι παίκτες μας στο δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο και δεν διεκδίκησαν σε κανένα σημείο την πρόκριση! Γέμισαν ντροπή χιλιάδες κόσμου που ήταν στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας, που έκανε μια ατμόσφαιρα βγαλμένη από μια άλλη δεκαετία με παθός, φωνή και παλμό από την μια άκρη του γηπέδου ως την άλλη. Χιλιάδες ήταν όμως και αυτοί που παρακολουθήσαν το παιχνίδι μέσο τηλεόρασης και αυτή η πίκρα πραγματικά δεν καταπίνεται με τίποτα. Διότι μιλάμε για μια ομάδα που έχει κάνει παιχνίδια τον τελευταίο καιρό που το αγωνιστικό προφίλ της ήταν αξιοζήλευτο και πολλά υποσχόμενο για το κοντινό μέλλον. Ανταυτού όμως όλες οι προσδοκίες μας προδόθηκαν από μια εμφάνιση άθλια που δεν τιμά κανέναν, από εμάς μέχρι και αυτούς που είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Για το ότι επακολούθησε προς την λήξη του παιχνιδιού είναι σαφές ότι πρόκυπτε για ακραίες ενέργειες που πρέπει να εκλείψουν από το γήπεδο μας και ένα ακόμη κακό που βγαίνει από το όλο αυτό σκηνικό είναι ότι η μάζα του κόσμου ασχολείται σήμερα με τα γεγονότα που σκέπασα την αγωνιστική ξεφτίλα και όλα τα λάθη που έχουν γίνει σε αυτήν την σεζόν από τους υπευθύνους.
Η θέση μας για το αύριο του συλλόγου και την επόμενη μέρα είναι ότι δεν πρέπει να υπάρξει εμφύλιος σπαραγμός μεταξύ μας και δεν είναι η ώρα να αναθεματίσουμε τους πάντες και τα πάντα. Θα πρέπει να επικρατήσει η λογική και να βρεθεί ομοψυχία για το καλό του ΠΑΟΚ και για την φράση Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. Η κριτική σαφώς και πρέπει να γίνει όπως και η απόδοση ευθυνών, τόσο για τα καλά, όσο και για τα κακά.
Κλείνοντας να τονίσουμε κάτι που έχουμε πει στο παρελθόν για ακόμη μια φορά ότι, Ο ΠΑΟΚ ΟΣΟ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΈΒΕΙ ΠΟΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου